Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Λίνεκερ παράφρασε την περίφημη ατάκα του για χάρη των Άγγλων!

Ο Γκάρι Λίνεκερ άλλαξε -μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter- την περίφημη ατάκα που είχε πει για τους Γερμανούς, μετά την χθεσινή φιλική ήττα τους από την Εθνική Αγγλίας με 3-2.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί», ήταν η περίφημη ατάκα που είχε πει πριν από πολλά χρόνια ο Γκάρι Λίνεκερ και έχει μείνει στην ιστορία.

Αυτή τη φορά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων των Λέστερ, Μπαρτσελόνα, Έβερτον και Τότεναμ, άλλαξε την ατάκα του μέσω ενός tweet που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί χαρίζουν ένα προβάδισμα δύο γκολ», έγραψε χαρακτηριστικά.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ