Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Η πίεση σε τέτοια ματς είναι τεράστια”

Στην τεράστια πίεση που ένιωθαν οι διεθνείς απέδωσε τον αποκλεισμό της Εθνικής πόλο γυναικών από τη Ρωσία ο Σάκης Κεχαγιάς μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως το ματς εξελίχθηκε όπως το είχαν σχεδιάσει, πως γύρισαν δυο φορές το ματς, όμως το γκολ που δέχτηκαν στο τέλος τους επηρέασε, όπως και το γεγονός πως στα πέναλτι δεν είχαν δικαίωμα να εκτελέσουν οι Μανωλουδάκη και Ελευθερία Πλευρίτου, ενώ επεσήμανε ότι είναι αμαρτία να στερούνται έτσι την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Το παιχνίδι πήγε έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει στο μεγαλύτερο μέρος του. Πάντα η πίεση σε τέτοια ματς είναι τεράστια. Έτσι έγινε και σήμερα. Το ξέραμε αυτό. Καταφέραμε, όμως, δύο φορές να ‘γυρίσουμε’ το παιχνίδι στο μέρος μας και 4’’ πριν το τέλος να έχουμε την πρόκριση στα χέρια μας. Όταν, όμως, δέχεσαι γκολ εκεί…

Στα πέναλτι είναι μια άλλη διαδικασία. Με τη Φιλιώ και την Ελευθερία έξω, οι επιλογές μας ήταν συγκεκριμένες. Εκεί δεν είχαμε την τύχη. Το ήθελαν πολύ τα κορίτσια, το θέλαμε όλοι. Άμα, όμως, δε σε θέλει, δε σε θέλει …

Είναι άδικο, πάντως, για μια ομάδα που δεν ήταν ούτε αουτσάιντερ μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έφτασε να ‘πιει νερό στην πηγή’ και το στερήθηκε την τελευταία στιγμή. Αυτός, όμως, είναι ο αθλητισμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ