Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους»

Την ιδιαίτερη σημασία που έχει η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών τόνισαν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Σωτήρης Πανταλέων στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της διοργάνωσης της Γλυφάδας.

Ο τεχνικός των πράσινων ευχήθηκε την ανάταση του αθλήματος, αλλά και την παρουσία φιλάθλων κάποια στιγμή στις εξέδρες, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετωπίσει τα αγωνιστικά του προβλήματα και να τα δώσει όλα.

«Το άθλημα μας αξίζει πολύ μεγαλύτερα γήπεδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, με την ευχή να υπάρχουν κάποια στιγμή και φίλοι των ομάδων. Για την ομάδα μου να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε σε ένα φάιναλ-4 μετά από αρκετά χρόνια αλλά αυτό δεν μας φτάνει. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες μας για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά δεν έχει σημασία, τα αντιμετωπίζουμε εδώ και ένα μήνα. Θέλουμε να τα ξεπεράσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Από τη μεριά του ο αρχηγός των πράσινων, Σωτήρης Πανταλέων, τόνισε την προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στους τίτλους: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μία καλή και όμορφη διοργάνωση. Εύχομαι να γίνουν αγώνες με πρωταγωνιστές μόνο τους αθλητές. Να μην υπάρχουν τραυματισμού και το επίπεδο των αγώνων θα είναι πολύ υψηλό για όποιον παρακολουθήσει τους αγώνες. Εύχομαι νικητής να είναι το άθλημα μας γιατί αυτή την εποχή χρειάζεται να δείξουμε μία καλή εικόνα προς τα έξω, να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα όπως στο παρελθόν. Όταν πας σε ένα φάιναλ-4 παίζεις πάντα για τη νίκη. Θα ήταν ευχής έργο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους. Μην ξεχνάμε ότι έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από τον Ερασιτέχνη να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους μετά από πολλές δυσκολίες και κάποια στιγμή θα γίνει. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πιάσει καλύτερη απόδοση από εμάς φέτος, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όσες πιθανότητες μας αναλογούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ