Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λυκουρίνος: «Ξεχωριστή ημέρα για εμένα»

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016  θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αιγάλεω, «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμήν του παλαίμαχου άσσου του Α.Ο. Αιγάλεω, Ζαχαρία Λυκουρίνου, μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας του Euro 2004 και της ομάδας των επίλεκτων Διεθνών. 

Έτσι ο Λυκουρίνος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός μέσα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6, χαρακτηρίζοντας ξεχωριστή την συγκεκριμένη μέρα για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φιλικό της Δευτέρας ανάμεσα στην Εθνική που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και μία μεικτή ποδοσφαιριστών: «Θα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για εμένα. Θα είναι δίπλα μου που σέβομαι και αγαπώ. Θα παίξει η Εθνική του 2004 με μία μεικτή ποδοσφαιριστών. Κάλεσα τα παιδιά της Εθνικής που κατέκτησε το Euro. Το ματς είναι στις 4 στο γήπεδο του Αιγάλεω. Εγώ καλώ όλους τους Αθηναίους, να πάρουν τα παιδιά τους και να πάρουν χαρά και γνώση. Θα είναι μία ευκαιρία για όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Φλέκκα, τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου, που θα ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια». 

Για την τωρινή ομάδα του Αιγάλεω: «Αυτή τη στιγμή το Αιγάλεω ψάχνει να βρει το δρόμο του. Είναι κάτι άδικο για το ποδόσφαιρο να παίζει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Αυτό πηγάζει από τον τρόπο που διοικείται μία ομάδα, και δεν μπορεί μία ομάδα να ανέβει από μία στιγμή στην άλλη στις πρώτες κατηγορίες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ