Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς Κολοβέτσιο και Μπακάκη

Ανέτοιμοι οι Κολοβέτσιος και Μπακάκης έμειναν εκτός αποστολής για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό.

O Κολοβέτσιος έκανε έξι ράμματα στο ματς της προηγούμενης Δευτέρας (14/3) με τον Πανθρακικό και ακόμα το σημείο που είχε χτυπήσει είναι πρησμένο.

Όσο για τον Μπακάκη, ο διεθνής μπακ μόλις την προηγούμενη Τετάρτη (16/3) επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και κρίθηκε πως ακόμα δεν είναι έτοιμος για να τεθεί στην διάθεση του Πογέτ.

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπαρμπόζα. Ενώ ο Πογέτ πήρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος, τον νεαρό Ανδρέα Βλαχομήτρο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Κορδέρο, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ