Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλάντον: «Έτοιμος να βοηθήσω»

Πανέτοιμος να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ, για να τον βοηθήσει ουσιαστικά στις προσεχείς υποχρεώσεις του στην Basket League, είναι ο Κιθ Κλάντον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να αφιχθεί την Τετάρτη (16/03, 12.20) στη Θεσσαλονίκη, από το Ισραήλ όπου βρίσκεται, και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου στις προπονήσεις στο κλειστό της Πυλαίας. Στις πρώτες δηλώσεις του, μετά τη συμφωνία του με το «Δικέφαλο», δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του: «Είναι τιμή μου να παίξω για τον ΠΑΟΚ, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους, με σπουδαία παράδοση στο μπάσκετ και σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα. Στόχος μου είναι να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να κερδίζει. Έχω ακούσει πολλά μεγάλα πράγματα για την πόλη, για την ομάδα κι είμαι έτοιμος να ξεκινήσω».

Εξέφρασε, μάλιστα, και τη βεβαιότητα ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω αμέσως τη νέα μου ομάδα. Είναι σίγουρα ένα διαφορετικό είδος πρόκλησης, αλλά έχω αγωνιστεί σε ομάδες και με παίκτες υψηλού επιπέδου, τόσο στο κολέγιο όσο και επαγγελματικά, και τα πήγα καλά. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να συμβάλω στην προσπάθεια της ομάδας και να τη βοηθήσω να κερδίζει. Δεν γνωρίζω προσωπικά τους νέους μου συμπαίκτες, έχω όμως ακούει για αρκετούς από αυτούς και ανυπομονώ να βρεθώ και να παίξω μαζί τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ