Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθάρισαν Μάρεϊ και Βαβρίνκα

Δεν πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα στο Indian Wells ο Άντι Μάρεϊ και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο του παιχνίδι στο τουρ μετά το Australian Open (μεσολάβησε το Davis Cup), ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο νίκησε 6-4, 7-5 τον Μαρθέλ Γκρανόγερς, που προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ αλλά υποτάχθηκε φυσιολογικά στη συνέχεια σε έναν ανώτερο αντίπαλο. 

Ο Μαρεϊ θα συναντήσει στη στη φάση των “32” τον Φεδερίκο Ντελμπόνις, που άφησε έξω με 7-6(6), 6-4 τον Ζοάο Σόουζα.

Στον τρίτο γύρο πέρασε και ο Σταν Βαβρίνκα (Νο.4) μετά το 6-3, 6-2 σε βάρος του Ίλια Μαρτσένκο και θα παίξει τώρα με τον Αντρέι Κουζνέτσοφ, που απέκλεισε με 6-4, 6-2 τον Ζερεμί Σαρντί.

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο κοίταξε στα μάτια τον Τόμας Μπέρντιχ (Νο.7), αλλά δεν είναι εύκολο να λυγίσεις έναν τενίστα της πρώτης δεκάδας με ένα αδύναμο (ακόμα) backhand. Η συμπαράσταση του κόσμο προς τον Αργεντινό, πάντως, ήταν συγκινητική!

Ο 30χρονος Τσέχος επικράτησε με 7-6(4), 6-2 και έκλεισε ωραίο ραντεβού με τον Μπόρνα Τσόριτς, που επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 του Τόμας Μπελούτσι.

Στον επόμενο γύρο προκρίθηκε και ο Μίλος Ράονιτς μετά τη νίκη του με 6-1, 6-3 επί του Ινίγκο Θερβάντες και θα τα πει με τον Μπέρναρντ Τόμιτς, που λύγισε με 6-4, 7-5 τον Ρατζίβ Ραμ. Ο Καναδός είχε μείνει εκτός τουρ μετά τη Μελβούρνη, λόγω τραυματισμού.

Ο Μάριν Τσίλιτς νίκησε 6-4, 6-3 τον Ράιαν Χάρισον και παίζει με Λεονάρντο Μάγερ, ενώ ο Ρισάρ Γκασκέ πήρε άνετα την πρόκριση σε βάρος του Νικολά Μαού (6-4, 6-1) και βρίσκει τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ. 

Ο Νταβίντ Γκοφέν, τέλος, γύρισε το ματς με τον νεαρό Αμερικανό Φράνσις Τιάφοου με 3-6, 6-3, 7-6(2) και θα συναντήσει στον τρίτο γύρο τον Γκουίδο Πέγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ