Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3 (Αθανασιάδης 22′, 39′, Kοροβέσης 69′) – Τελικό

Τελείωσε ο αγώνας στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΟΚ έφθασε στους 41 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο Κοροβέσης με κεφαλιά κάνει το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

Ο Μουνιός από τις κόντρες βγαίνει τετ-α-τετ με τον Βελλίδη, αλλά το πλασέ του βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Η φάση όμως έπρεπε να σταματήσει καθώς ο Μαρκόφσκι που ήταν οφσάιντ κινήθηκε προς την μπάλα. Η φάση στο 68′.

Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 56′. Από τα «κολλήματα» της μπάλας, κερδισμένος ο ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη, επέλεξε την πάσα στον Κάτσε, γιατί η μπάλα «κόλλησε» στην περιοχή του Παναιτωλικού, το σουτ του Αλβανού άσου πέρασε άουτ.

Στο 47′ ο Αθανασιάδης χάνει ακόμα μία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.

Άρχισε το δεύτερο 45λεπτο.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο.

Ύστερα από εκπληκτική μπαλιά του Βίτο,ρ ο Αθανασιάδης κάνει το 2-0 για τον ΠΑΟΚ στο 39′. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Ο Κέβιν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, προβολή του Μουνιός και η μπάλα περνά άουτ, αφού ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού δεν βρήκε καλά την μπάλα. Η φάση στο 31′.

Ύστερα από σερί χαμένων ευκαιριών ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Αθανασιάδη. Ο Βίτορ έπαιξε το 1-2 με τον Αθανασιάδη, ο Πορτογάλος μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον φορ του ΠΑΟΚ προλαβαίνοντας την έξοδο του Κυριακίδη και σε κενή εστία διαμόρφωσε το 0-1 στο 22′.

Ακόμα μία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 15′. Ο Αθανασιάδης από καλή θέση πλάσαρε άουτ.

Με πολύ ωραία προσπάθεια ο Αθανασιάδης ξεμαρκαρίστηκε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, κινήθηκε από τα δεξιά και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Πέλκα, αλλά το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε εντυπωσιακά και πάλι ο Κυριακίδης στο 11′.

Μπέρδεμα των Μάκου και Μύγα στα όρια της μεγάλης περιοχής με αποτέλεσμα ο Κάτσε να βγει τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού απέκρουσε το πλασέ του Αλβανού διεθνούς. Η φάση μόλις στο 2′.

Άρχισε ο αγώνας.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης):Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Μάκος, Κέβιν – Πάουλο, Φερέιρα, Κλέσιο, Ουάρντα, Μουνιός, Μαρκόβσκι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης, Μυστακίδης, Πέλκας, Αθανασιάδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ