Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γκιρτζίκης για Κοντονή: «Θα τα βρει μπροστά του»

Την άποψή του για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει το Κύπελλο Ελλάδος εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Γκιρτζίκης, που μεταξύ άλλων ζήτησε από την Κυβέρνηση να μην προκαλέσει ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ο υπουργός θα τα βρει μπροστά του όλα αυτά», τόνισε αρχικά μιλώντας στην «Αγορά» ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συνέχισε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το ποδόσφαιρο τα συμφέροντα των ομάδων και των ποδοσφαιριστών. Αντιλαμβανόμαστε το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα αυτή τη στιγμή και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν αλλά ζητούμε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης αν δεν μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο τουλάχιστον να μην του κάνουν ζημιά».

Τέλος όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τις επαφές της ΕΠΟ με τη UEFA, απάντησε: «Όλα έχουν δρομολογηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Χρειαζόμαστε λίγη υπομονή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ