Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Τέλος στη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Μετά τον ερασιτέχνη και μπασκετικό ΠΑΟΚ ήρθε η σειρά του βόλεϊ ανδρών να εκδώσει ανακοίνωση στήριξης στις ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών εξέφρασε την στήριξή της στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, τονίζοντας πως «έχει η στιγμή για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί οι θεσμικοί εκπρόσωποι και οι φίλοι του ΠΑΟΚ».

Η ανακοίνωση:
«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ δηλώνει την συμπαράστασή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον κ. Ιβάν Σαββίδη, στο δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα που έχουν ξεκινήσει ώστε να μπει τέλος στην σήψη και τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει φτάσει η στιγμή για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί οι θεσμικοί εκπρόσωποι και οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αυτό που απαιτούν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες φίλαθλοι: Την άμεση απονομή δικαιοσύνης και τη δημιουργία συνθηκών ισονομίας, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, ως μέλος της μεγάλης οικογένειας του Συλλόγου, υπογραμμίζει ότι θα συμπορευθεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το νικηφόρο τέλος της μεγάλης προσπάθειάς της για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠ ΠΑΟΚ
Αντώνης Τσαλόπουλος
Πρόεδρος
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ