Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπάγερν για «σαλατιέρα»

Η Μπάγερν Μονάχου απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι το μεγάλο αφεντικό στην Γερμανία.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, έφτασε ξανά στο +11 από την Ντόρτμουντ και πλησάασε ακόμα ένα βήμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Κλειστό ματς στην «Volkswagen Arena» με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Από την μεριά τους, οι Βαυαροί προσπαθούσαν με οργανωμένες επιθέσεις να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων, που απειλούσαν με «κλεφτοπόλεμο». Το πρώτο λάθος των «λύκων» ο Κομάν δεν το άφησε να πάει χαμένο και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 66’. Πριν καλά-καλά προλάβουν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους οι παίκτες του Χέκινγκ ήρθε και το δεύτερο γκολ της Μπάγερν με τον Λεβαντόφσκι (74’) και κάπου εκεί όλα κρίθηκαν. 

Σαν… ψέμα μοιάζει η τεράστια νίκη που πήρε το Αννόβερο μέσα στην Στουτγκάρδη. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν 2-1 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά τον περασμένο Νοέμβριο. Χωρίς νικητή έληξαν οι αναμετρήσεις της Βέρντερ με την Ντάρμσταντ (2-2) και του Αμβούργου κόντρα στην Ίνγκολσταντ (1-1). 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής 

Παρασκευή 26/2 

Κολωνία-Χέρτα Βερολίνου 0-1 (43’ Ιμπίσεβιτς) 

Σάββατο 27/2 (16.30) 

Στουτγκάρδη-Ανόβερο 1-2 (18’ Βέρνερ – 32’, 83’ Σουλτς) 
Αμβούργο-Ίνγκολσταντ 1-1 (7’ Ντρμιτς – 61’ Χίντεσεερ) 
Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 0-2 (66’ Κομάν, 74’ Λεβαντόφσκι) 
Βέρντερ Βρέμης-Ντάρμσταντ 2-2 (33’ Ούτζα, 89’ Πιζάρο – 44’ Βάγκνερ, 82’ Σουλού) 

Κυριακή 28/2 

Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 16:30 
Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ 18:30 
Μάιντς-Λεβερκούζεν 18:30 
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Σάλκε 20:30 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ