Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσίμιροτ: “Eκπληκτικές οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ”

Ο Τσίμιροτ παρέλαβε τα βραβεία του Best Goal και του πολυτιμότερου παίκτης της 23ης αγωνιστικής και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, αλλά και το σημαντικό ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσίμιροτ

Για τη διπλή βράβευσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και για το γκολ που πέτυχα και για το ότι βοήθησα την ομάδα μου. Έχω αφήσει πίσω μου τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος να δώσω ακόμα περισσότερα πράγματα στην ομάδα. Το πρώτο διάστημά μου στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο λόγω του τραυματισμού μου, αλλά τώρα είμαι καλά. Θα ήθελα πάντως να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές για τη βοήθειά τους».

Για το αν έχει πετύχει ποτέ ανάλογο γκολ και το αν πρέπει ο κόσμος να περιμένει και άλλα στη συνέχεια: «Αυτό εξαρτάται από τον εαυτό μου, θέλω να δείξω και άλλα στο μέλλον και να δώσει και άλλες χαρές στον κόσμος του ΠΑΟΚ».

Για τις έως τώρα εντυπώσεις του στον ΠΑΟΚ: «Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Οι συνθήκες είναι πραγματικά εκπληκτικές».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό: «Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και νομίζω πως παρά τα προβλήματά μας, θα έχουμε ανάλογη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ