Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στην Κηφισιά ο Γιαννακόπουλος

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Κηφισιάς.Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας, την οποία θα κοουτσάρει από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (μετέχει στον 4ο όμιλο).

Χθες η Κηφισιά γνώρισε την ήττα με 0-3 από τον ΟΦΗ  και σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον 42χρονο τεχνικό:

Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. Ο 41χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνικής Ελλάδος το 2004,  ύστερα από μία μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα στα ελληνικά γήπεδα με τα χρώματα του Ολυμπιακού και στην Premier League με την ομάδα της Μπόλτον ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια την προπονητική του καριέρα από τον Πανηλειακό.

Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Κάτσικας Νίκος. Καλωσορίζουμε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στο έργο του”.

Ο Γιαννακόπουλος έχει δουλέψει κατά το παρελθόν στον Πανηλειακό, στη Γ’ Εθνική, τη σεζόν 2012-2013. Με την ομάδα του Πύργου μέτρησε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η Κηφισιά στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι στην 6η θέση. Έχει 30 βαθμούς (9 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες), ενώ ο πρωτοπόρος Φωστήρας έχει 45 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ