Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση”

Μόνο οι ίδιοι οι παίκτες κι οι προπονητές μπορούν να βελτιώσουν τα πράγματα και να αλλάξουν την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Πέλκας, μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

 «Ο προπονητής μάς είπε ότι δεν τελείωσε τίποτα. Ήταν 1-0 το ματς, μπορούσαμε να κυνηγήσουμε το ματς, γι’ αυτό ήρθαμε εδώ, για να κερδίσουμε, όχι για να είμαστε παθητικοί. Δεχθήκαμε πάλι νωρίς στο δεύτερο μέρος γκολ, ήταν ατυχία που δεχθήκαμε στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους γκολ, αλλά με το γκολ του Τσίμιροτ πήρε τα πάνω της η ομάδα, κατάφερε να ισοφαρίσει και θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς γιατί στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μπαίνει νωθρά: «Ακόμα και με τον Ατρόμητο δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία στο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σαν ομάδα, αδικούμε τους εαυτούς μας, τρώμε γκολ στην αρχή κι είμαστε πίσω στο σκορ».

Για το γεγονός πως σκοράρει εκτός έδρας κι όχι εντός: «Είναι θέμα τύχης. Θέλω πολύ να βάλω γκολ στην Τούμπα κι έχω χάσει κάποιες ευκαιρίες κι είμαι απογοητευμένος από αυτό».

Για το πώς αισθάνεται που έχει βάρος με τα όσα (καλά) λέγονται για εκείνον: «Το ποδόσφαιρο είναι τέτοιο. Πρέπει να μπορείς να αντέξεις οποιαδήποτε ευθύνη κι είναι πολύ σημαντικό να βγαίνεις δυνατός από όλο αυτός, να γίνεσαι καλύτερος. Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, πρέπει να βελτιώνεσαι μέσα από τους αγώνες και να παίρνεις εμπειρίες και γενικά να γίνεσαι πιο δυνατός».

Για το εάν θα αποτελέσει αυτό το ματς την αρχή ώστε να επιστρέψει η καλή ψυχολογία στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να βελτιωθούν όλα κι αυτό θα ξεκινήσει από εμάς. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, θα κάνουμε τα πάντα γιατί δεν είναι ωραίο να υπάρχει γκρίνια, πρέπει ο καθένας να δώσει όλο και κάτι παραπάνω. Όλοι προσπαθούμε αλλά δεν φτάνει, χρειάζεται προσπάθεια από όλους για να ανεβάσουμε την ομάδα».

Για το πως θα χαρακτήριζε τον Τούντορ: «Είναι λάτρης της πειθαρχίας, θέλει να είμαστε σοβαροί σε προπονήσεις κι αγώνες. Είναι μικρός κι εκείνος, ξεκινάει την καριέρα του. Όλοι μαζί είναι το κατάλληλο. Πρέπει όλοι να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο, μαζί με παίκτες και προπονητές θα έρθουν σίγουρα τα καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ