Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάντερ: «Τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»!

Χαρούμενος για την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Βινς Χάντερ, ο οποίος στάθηκε στην ιστορία και το κοινό της νέας του ομάδας και υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα για να πετύχουν οι πράσινοι τους στόχους τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου», είπε ο Αμερικανός φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Όταν έφτασε στα χέρια μου η πρόταση αμέσως πήρα πληροφορίες κι ενθουσιάστηκα με τη βαθιά παράδοση της ομάδας αλλά και το ενθουσιώδες κοινό που την υποστηρίζει! Έμαθα ότι πριν λίγες μέρες υπέγραψε και τον Έλιοτ Ουίλιαμς, είχαμε παίξει κι αντίπαλοι… Δεν έχω προλάβει να μάθω λεπτομέρειες, όλα έγιναν γρήγορα.

Πάντως είμαι ενθουσιασμένος και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαι ένας αθλητής που δουλεύει σκληρά κι έχει υψηλό κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ