Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπράβο στον Ηρακλή για το σοβαρό και οργανωμένο παιχνίδι του – Ο ΠΑΟΚ είναι βαριά άρρωστος…

Το σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ στο τέλος του ματς με τον Ηρακλή τα λέει όλα.

«Ένα μπορντέλο είσαστε», φώναζαν οι παοκτσήδες και ποιος μπορεί να τους πει ότι έχουν άδικο…

Δεν είναι μόνο η αντρίκεια νίκη του πολύ σοβαρού Ηρακλή, αλλά η εικόνα του δικεφάλου που φυσικά φέρει τη σφραγίδα του προπονητή του.

Είναι γνωστή η άποψή μου για τον Τούντορ και θα γίνω κουραστικός να επαναλάβω ότι με τον Κροάτη ο ΠΑΟΚ χάνει χρόνο και δεν πάει πουθενά.

Άλλαξε πάλι την ενδεκάδα και γύρισε το σύστημα σε 3-5-2 που ουσιαστικά ήταν 3-6-1!

Οι παίκτες του Τούντορ κυκλοφορούσανν ανούσια τη μπάλα και μόλις έφταναν έξω από την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή δεν ήξεραν τι να την κάνουν.

Μια ομάδα χωρίς οργάνωση, χωρίς ιδέες και συνεργασίες και με αρνητική ψυχολογία που φάνηκε όταν ο Ηρακλής σκόραρε.

Εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ είναι βαρά άρρωστος και ο Σαββίδης δεν τολμά το αυτονόητο.

Ο Τούντορ δεν εμπνέει τους παίκτες, οι οποίοι αδυνατούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και είναι μπερδεμένοι σωματικά και πνευματικά.

Αξίζουν πολλά μπράβο στον γηραιό που έπαιξε πολύ έξυπνα και πήρε παραπάνω από αυτό που κυνήγησε, δηλαδή, τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όταν ο Παπαδόπουλος κατάλαβε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλά κενά μεταξύ των σέντερ μπακ και των αμυντικών χαφ έδωσε εντολή στους παίκτες του να κτυπήσουν με κάθετες και να εκμεταλλευτούν τον Βέλλιο, που έχει και την πάσα, τον Κυριακίδη και τον Λεοζίνιο.

Έτσι μπήκε το γκολ και γενικά στην επανάληψη ο Ηρακλής έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα με ισορροπία στις γραμμές της και πολύ καλή ψυχολογία.

Αμυντικά ο γηραιός δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από το δοκάρι του Πέλκα στο 0-0 και μια κεφαλιά του Τζαβέλλα.

Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ότι ο Ηρακλής είχε σχέδιο το πώς δεν θα χάσει και γι΄ αυτό ήταν πολύ σφιχτός ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον αέρα της Τούμπας, αλλά δεν ήξερε πώς να αξιοποιήσει την εδαφική του υπεροχή.

Το φοβερό είναι ότι ενώ στο κέντρο ο ΠΑΟΚ είχε πέντε παίκτες συν τον Πέλκα έξι, υπήρχαν  διαστήματα που η ομάδα φαινόταν άδεια!

Ο Μπερμπάτοφ σαν κλασικός φορ έδειξε διάθεση, όμως δεν πήρε μπαλιές και γενικά δεν υπήρχε  χημεία με τον Πέλκα.

Κάποια στιγμή , μάλιστα, σχεδόν κουτούλησαν στον αέρα και ίσως να χάθηκε ένα σίγουρο γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ