Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Οσο πιο ψηλά, όσο πιο μακριά γίνεται”

Λίγα 24ωρα μετά από την κατάρριψη του αήττητου ρεκόρ της ΑΕΚ οι “πρίγκηπες της δυτικής όχθης”… ξέραναν και τον Παναθηναϊκό, θέτοντάς τον εκτός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. 

Και πια μοιάζει ξεκάθαρο ότι οι Περιστεριώτες υπό την καθοδήγηση του Τραϊανού Δέλλα συνθέτουν ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που μπορεί μεν να μη θέλγει με το ποδόσφαιρο που παίζει, όμως συνήθως αποδεικνύεται αποτελεσματικό και σε κάθε περίπτωση δυσκολοκατάβλητο. 

Ο Χαβιέ Ούμπιντες μιλάει στην “Real News” για τα “θαύματα” της ομάδας του και ονειρεύεται για το μέλλον της. “Mπορεί για εκείνους που είναι έξω από τον Ατρόμητο να φαίνονται απίστευτα όλα αυτά, όμως δεν είναι και υπάρχει εξήγηση” δηλώνει αρχικά ο Αργεντινός μέσος. 

“Πιστεύουμε σ’ αυτό που κάνουμε, θέλουμε πάντοτε περισσότερα και ποτέ δεν το βάζουμε κάτω. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως στην πορεία της χρονιάς τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως αξίζουμε πολύ καλύτερα από όσα είχαμε μέχρι πριν από λίγο καιρό καταφέρει.

Δουλεύουμε πολύ, οι προπονήσεις είναι δυνατές και μπαίνουμε στο γήπεδο μην έχοντας στο μυαλό τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη, χωρίς καλά καλά να δίνουμε σημασία ποιον έχουμε απέναντι. 

Μας ενδιαφέρει μόνο το πώς θα παίξουμε εμείς και το πως στο τέλος του αγώνα θα είμαστε εμείς ευχαριστημένοι. Όταν πιστεύεις και εργάζεσαι σκληρά για κάτι, στο τέλος τα καταφέρνεις”. 

Όσο για τη συνέχεια στον θεσμό και για το αν ονειρεύεται την κούπα, ο 34χρονος άσος που εξακολουθεί να διανύει περίοδο ποδοσφαιρικής νεότητας τονίζει πως “για να φτάσουμε μέχρι εδώ θα πει ότι είμαστε ικανοί και για πιο ψηλά. 

Και για να γίνει αυτό, δεν θα πρέπει να δίνουμε σημασία με ποιον θα κληρωθούμε, αλλά να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε, όποιος κι αν είναι, όπως κι αν λέγεται. 

Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο ψηλά, όσο πιο μακριά γίνεται και μακάρι στο τέλος να πάνε όλα καλά”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ