Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Πάντα μου αρέσει να έρχονται παίκτες από τον πάγκο και να με φέρνουν σε δύσκολη θέση”

Aνακουφισμένος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου παρουσιάστηκε ο Iγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Κροάτης σχολίασε τις αγωνιστικές επιλογές του, μίλησε για τα προβλήματα που τον αναγκάζουν να κάνει… αλχημείες, ενώ, όπως είπε, δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για αντίπαλο.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Ήταν ένα καλό απόγευμα για μας, είμαστε στου ημιτελικούς. Συγχαρητήρια στος ποδοσφαιριστές μου. Το κύπελλο είναι μία επικίνδυνη διοργάνωση. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε και περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο. Τα συγχαρητήρια στους παίκτες έχουν μεγαλύτερη αξία γιατί σήμερα έλειπαν πολλοί παίκτες».

Για το αν είναι λειτουργικό το σχήμα που παρατάσσει: «Είναι γεγονός πως όταν λείπουν οι ακραίοι πρέπει να βρεις άλλον τρόπο ανάπτυξης. Επίσης δεν είναι εύκολο να παίζουμε με τον Μπερμπάτοφ δεκάρι, γιατί είναι περισσότερο επιθετικός και ο Πέλκας πιο πολύ μεσοεπιθετικός. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Τώρα ο Μακ είναι τιμωρημένος, ο Αθανασιάδης τραυματίστηκε και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στον αγώνα με τον Ηρακλή».

Για την λειτουργία της άμυνας: «Πρέπει να δούμε στο βίντεο κάποιες ευκαιρίες που έκανε ο Πανιώνιος, αλλά οι δύο παίκτες που έχουμε στο κέντρο της άμυνας μου αρέσουν».

Για τις αλλαγές: «Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να ελέγξουμε τον συγκεκριμένο χώρο γι’ αυτό έβαλα δύο παίκτες. Και γι’ αυτό έκανα αυτές τις αλλαγές»

Για το αν θεωρεί ότι με δεκάρι τον Μπερμπάτοφ και τον Πέλκα στα άκρα, μπορεί να απειλήσει ο ΠΑΟΚ: «Οταν έχεις απουσίες κι έχεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, προσπαθείς να βρεις την καλύτερη διάταξη και που μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Αν δεν γίνει αυτό, τουλάχιστον να έχουμε τα λιγότερα προβλήματα. Ο Μπερμπάτοφ αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός κι έχοντας τον Πέλκα να συγκλίνει, έχεις κατα κάποιο τρόπο δύο δεκάρια. Ποτέ δεν μπορείς να πετύχεις το τέλειο. Με αυτούς τους τέσσερις (και Κλάους, Μακ) μπροστά είχαμε προβλήματα στην άμυνα και γι’ αυτό έκανα τις αλλαγές στο ημίχρονο».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε ήταν πάντα στις επιλογές μου. Όταν έχεις κάποιο στον πάγκο, τον έχεις για συγκεκριμένο λόγο. Και πάντα μου αρέσει να έρχονται παίκτες από τον πάγκο και να με φέρνουν σε δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει προπονητής που θα βάλει να παίξει κάποιος χειρότερος και να κρατήσει στον πάγκο τον καλύτερο. Ο Κάτσε ήταν καλός σήμερα κι έδειξε καλά στοιχεία».

Για τον Χατζηισαϊα: «Είμαι ικανοποιημένος, έπαιξε καλά, δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».

Για τον αν προτιμάει αντίπαλο στην κλήρωση: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Ό,τι μας φέρει η κλήρωση θα το αποδεχθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ