Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το ντέρμπι των απουσιών

O Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (18:30) στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α1, στο οποίο οι δύο «μονομάχοι» θα παραταχθούν με απουσίες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Αθηναίου που ταλαιπωρείται από μία κάκωση στην ποδοκνημική, τον Δημήτρη Αγραβάνη που είναι άρρωστος, τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ελαφριά θλάση και τον μακροχρόνια τραυματία Πάτρικ Γιανγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με τις μαύρες εμφανίσεις, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων τις Θύρας 7 και θέλουν να δώσουν συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της Χίμκι, επικρατώντας του ΠΑΟΚ και παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στο αντίποδα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ για δύο εβδομάδες λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, ενώ η συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας την Κυριακή (07/02) εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο και το πρωί της Δευτέρας (08/02) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν αν θα ταξιδέψει με την ασπρόμαυρη αποστολή στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ