Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βόλεϊ: «Διπλά» με… απώλειες για Κηφισιά και ΠΑΟΚ

Σε έναν καταπληκτικό αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη με 3-2 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών και πλησίασε τον τρίτο Φοίνικα Σύρου στους δύο βαθμούς.

Το παιχνίδι είχε ένταση, εναλλαγές στο σκορ, πάθος και δυνατές φάσεις στο φιλέ. Ο «Δικέφαλος» έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα και πήρε άνετα το πρώτο σετ (25-15), ο Εθνικός όμως ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με καλή τακτική σε σερβίς – μπλοκ προηγήθηκε 2-1.

Ο ΠΑΟΚ όμως άντεξε στην πίεση, απάντησε με τον Σεπέδα στην επίθεση και οδήγησε τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Εθνικός προηγήθηκε 9-8, αλλά ο Χιμένες ισοφάρισε, πήγε στο σερβίς και με συνολικό σερί 4-0 έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα νίκης.

Η Κηφισιά άφησε επίσης ένα βαθμό στη Λαμία, επικρατώντας με 3-2 της γηπεδούχου ομάδας που παλεύει για την παραμονή στην Α1 και είδε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να αυξάνεται στους 4 βαθμούς.

Όπως στην Αλεξανδρούπολη έτσι και στο «Χαλκιοπούλειο» οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το 0-1 και προηγήθηκαν, αλλά δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και με μόλις 8 βαθμούς παρέμειναν ουραγοί κι έχουν δύσκολο έργο.

Στην Α1 Γυναικών, επίσης για τη 16η αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πέρασε άνετα από το Μαρκόπουλο με 3-0, ο Άρης νίκησε στην Κρήτη το Ρέθυμνο με 3-1 και ο Α.Ο. Θήρας την Ηλιούπολη με το ίδιο σκορ εκτός έδρας, ενώ ο Πορφύρας υπέταξε στον Πειραιά τον Λαρισαϊκό και τον άφησε ουραγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ