Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1 (Σολτάνι 67′) – Τελικό

Τελείωσε ο αγώνας στη Λεωφόρο με την Ξάνθη να παίρνει τη μεγάλη νίκη με το γκολ του Σολτάνι.

Δοκάρι η Ξάνθη στο 85′ σε κεφαλιά του Σκουρτάι προς τα πίσω…

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μολέδο την στρώνει στον Λουντ, αυτός πιάνει σουτάρα απ’ το ύψος της περιοχής, αλλά ο Ζαρόπουλος το βγάζει και κρατάει το 0-1. Η φάση στο 82′.

Ο Λαγός βρίσκει ωραία τον Πέτριτς, αυτός από διαγώνια θέση και με οπτικό πεδίο, κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα μόλις άουτ στο 70′.

Ωραίο γύρισμα του Νιέτο από τα αριστερά, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν έχουν καλή θέση, ο Νάνο δεν μπορεί να διώξει και ο Σολτάνι στο δεύτερο δοκάρι σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Σουτ από κοντά του Ορφανίδη, κλείνει τη γωνία του ο Στιλ και σώζει τον Παναθηναϊκό. Η φάση στο 63′.

Διαγώνιο γέμισμα του Ντιμιτρόφ στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Νιέτο βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν μπορεί να βρει την μπάλα. Η φάση στο 57′.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 51′  ο Ζέκα κτυπάει από πίσω τον Σολτάνι και σωστά ο Μάνταλος τον αποβάλλει. Έξαλλος ο Ζέκα για την αποβολή του, αλλά έχει λάθος.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στη Λεωφόρο με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Μέτριο θέαμα με την Ξάνθη να έχει την μεγάλη ευλαιρία να σκοράρει στο 29′.

Στο 33′ σέντρα του Νάνο, ο Βιγιαφάνιες κάνει δύσκολη προβολή στο πρώτο δοκάρι, αλλά δεν βρίσκει εστία. Πρώτη τελική του Παναθηναϊκού στον αγώνα.

Κενό στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, βγαίνει η μπαλιά για τον Νιέτο, αυτός σε τετ-α-τετ με τον Στιλ, αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κρατάει με ωραία επέμβαση το 0-0. Η μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη στο 29′.

Διαγώνιο σουτ του Ορφανίδη, άουτ η μπάλα. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους φιλοξενούμενους στο 11′.

Άρχισε ο αγώνας.

Παρουσία περίπου 11.000 θεατών στην Λεωφόρο (το ένα πέταλο του γηπέδου είναι κλειστό και τα εισιτήρια που εκδόθηκαν εξαντλήθηκαν) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Μολέδο, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Καλτσάς, Πέτριτς.

Ξάνθη: Ζαχαρόπουλος, Μπέρτος, Καρυπίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λουσέρο, Ορφανίδης, Νιέτο, Ντιμιτρόβ, Σολτάνι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ