Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προπονήθηκε ο Σχορτσανίτης, θεραπεία ο Βασιλειάδης

Στο ομαδικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, όχι όμως και ο Κώστας Βασιλειάδης, που συνέχισε για ακόμα μία ημέρα τη θεραπεία του.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο κλειστό της Πυλαίας συνεχίστηκε το Σάββατο (06/02) η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (08/02, 18.30) στο ΣΕΦ για τη 17η αγωνιστική της Basket League. Ο 30χρονος σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία) για προληπτικούς λόγους κι εν συνεχεία συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα, θέτοντας ξανά εαυτόν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Ο τελευταίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα και στη συνέχεια θα «πετάξει» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Γαλλία, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Λιμόζ για το Last 32 του Eurocup.

Αντίθετα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ακολούθησε για άλλη μία ημέρα θεραπεία και λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να αισθάνεται στο πέλμα δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ματς με τους Πειραιώτες ούτε σε εκείνο κόντρα στη Λιμόζ, καθώς αποφασίστηκε να παραμείνει στη συμπρωτεύουσα. Το πρόγραμμα των Θεσσαλονικιών θα συνεχιστεί την Κυριακή (07/02), με ανάλυση του αντιπάλου με χρήση βίντεο και την προπόνηση της ομάδας, που θα ξεκινήσει στις 14.00 στο «PAOK Sports Arena». Αμέσως μετά το τέλος της η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Η αναχώρησή της για τη Γαλλία είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (09/02). Το ματς με τους «Λιμουζό», στην αυλαία της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης, θα λάβει χώρα την Τετάρτη (10/02, 21.40) στο «Beaublanc».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ