Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του o Oλυμπιακός, όπως και εμείς”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, δήλωσε στην κάμερα της NOVA ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πως η ομάδα του θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της, ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι, παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά, θα μπουν δυνατά, γιατί είναι ένα ντέρμπι και θα δώσουν και εκείνοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά, είπε: «Αποφάσισα να δώσω τριήμερο ρεπό στους παίκτες μου για να ξεκουραστούν, όχι τόσο σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά. Ανυπομονούμε και δουλεύουμε σκληρά για το ματς της Κυριακής. Παρότι τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά στα τελευταία παιχνίδια, είδα μια ομάδα που δεν παραιτείται, που παλεύει ως το τελευταίο λεπτό, που ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή της. Είδα καλά πράγματα, και αυτά θέλω να δω και την Κυριακή. Δεν είναι ώρα για λόγια, θα υπάρξει χρόνος να πούμε περισσότερα πράγματα αργότερα».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ (αποχώρηση Κόστα, απόκτηση Χατζηισαΐα) και τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Για τις μεταγραφές ξέρετε πως δεν μου αρέσει να μιλάω. Ο σύλλογος έκανε αυτές τις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός έχει μια ισοπαλία φέτος. Τι παραπάνω να σχολιάσουμε;».

Τέλος, για το ντέρμπι και για το αν υπάρχει κίνητρο στον Ολυμπιακό, λόγω της βαθμολογικής διαφοράς, σημείωσε: «Φυσικά και έχει κίνητρο. Είναι ένα ντέρμπι και θα μπει δυνατά. Θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, όπως και εμείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ