Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρκόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη»

Για το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης (03/02) κόντρα στην Βαλένθια και την απουσία του Κώστα Βασιλειάδη, μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος πριν από την προπόνηση την παραμονή του αγώνα.

Ο Κώστας Βασιλειάδης, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο ματς με την Βαλένθια καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (02/02) εμφανίστηκε με πατερίτσες καθώς ο τραυματισμός του στο πόδι επιδεινώθηκε.

«Ο ΠΑΟΚ παίζει σε κάθε παιχνίδι νίκη. Από την στιγμή που αυτοί οι παίκτες έχουν έρθει σε αυτή την ομάδα, δεν σημαδεύεις παιχνίδια. Σε όλα πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και να προσπαθείς με όλες τις δυνατότητες απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι αυτή της Βαλένθια. Θέλουμε την νίκη και μετά δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Κανείς δεν ξέρει τα αποτελέσματα πώς θα κυλήσουν και τι καταστάσεις μπορεί να δημιουργηθούν, Η Βαλένθια είναι πολύ δυνατή. Είναι ομάδα στην κυριολεξία. Παίζει ωραίο μπάσκετ, έχει παίκτες με γυμνασμένα κορμιά. Και οι ψηλοί παίκτες και οι περιφερειακοί είναι σαν να έχουν βγει από ένα καλούπι. Παίζουν σκληρή άμυνα, τρέχουν και είναι καλοί στο τρίποντο. Μεταφέρουν την μπάλα πολύ καλά από την μια άκρη στην άλλη. Είναι μια ομάδα που πρέπει να εστιάσεις στα αδύνατα σημεία και να έχεις διάρκειας στην δική σου απόδοση», είπε αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Για το ότι η Λιμόζ νίκησε δύο φορές την Βαλένθια: «Είναι άλλα ματς. Η Λιμόζ παίζει διαφορετικά από εμείς στην άμυνα. Στο πρώτο ματς δεν νομίζω πως η Βαλένθια πως περίμενε η Λιμόζ να έχει τέτοια απόδοση».

Για την απουσία του Βασιλειάδη: «Και στο πρώτο ματς (σ.σ. στην Ισπανία) ο Βασιλειάδης δεν έπαιξε. Σίγουρα ο κάθε παίκτης είναι αναγκαίος για την κάθε ομάδα,. Ειδικά σε εμάς που δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα μας. Και άλλοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω για να μην φανεί το κενό που μπορεί να δημιουργηθεί».

Για το αν υπάρχει επιβάρυνση και για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να είναι καλός τελευταία: «Το ότι δεν είσαι καλός ή δεν είσαι, γι’ αυτό υπάρχουν άλλες καταστάσεις. Το ότι υπάρχει επιβάρυνση, υπάρχει πολύ μεγάλη… Υπάρχουν τραυματισμοί αλλά αυτό δεν λέει τίποτα και πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις στο παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ