Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλική νίκη για Αρη

Με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να κάνει… αναγκαστικό διάλειμμα λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών, ο Άρης βρήκε την ευκαιρία να μείνει σε εγρήγορση.

Οι Θεσσαλονικείς έδωσαν φιλικό με την Πύδνα Κίτρους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παίρνοντας τη νίκη με 2-1.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε αρκετές δοκιμές, με το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Αρχικά, ο Καπνίδης άνοιξε το σκορ με πέναλτι μόλις στο 10ο λεπτό, αλλά στο 37’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο με τον Πετρουζέλη.

Ο Αναστόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές στην επανάληψη, με τους νεοεισελθόντες να πιέζουν για το γκολ και να τα καταφέρνουν στο 59ο λεπτό με την ωραία ατομική προσπάθεια και το συρτό σουτ του Ντόγου.

Μάλιστα, ο Άρης θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε τρίτο γκολ, αλλά το δυνατό μακρινό σουτ του Μπουλγκουρίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ (46΄ Σιδεράκης), Γεωργιάδης (46΄ Σαμαρόπουλος) , Μαζουλουξής, Μελισσάς (46΄ Καζναφέρης), Τσουμάνης (46΄ Ντόγος), Ιντζίδης (73΄Βουτσιάς), Πόι (46΄Κυβελίδης), Καλογέρης (82΄ Ανδρεάκος), Καπνίδης (46΄ Κωνσταντινίδης), Ν΄Λουντούλου (76΄ Μπουλγκουρίδης), Βουτσιάς (46΄ Ντούνης).

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Απόστολος Στύλος): Tαταρίδης (68΄Αλυσανδράτος), Κόλλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου (83΄Γελαδάρης), Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Σαβελίδης (87΄Σκριβάνος), Δήμας, Κυπαρίσσης, Τρικαλόπουλος (55΄Τσιούνης), Όττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ