Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Είμαι εδώ για να προπονώ τους παίκτες που έχω – Δεν είναι μέρος της δουλειάς μου για να μιλώ για μεταγραφές”

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει αύριο το βράδυ στην Τούμπα.

Απέφυγε να μιλήσει για μεταγραφές, αν και παλαιότερα έλεγε δημόσια πως έχει ζητήσει επιτελικό μέσο από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε για τον Μπερμπάτοφ, τόνισε πως δεν θέλει να απαντά σε ερωτήσεις για τον Βούλγαρο άσο.

Ο Τούντορ είπε στις δηλώσεις του: «Είμαι εδώ για να προπονώ τους παίκτες που έχω. Δεν είναι μέρος της δουλειάς μου για να μιλώ για μεταγραφές.  Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλή, πολύ καλύτερη από εκείνη που θέλουν να παρουσιάζουν κάποιοι από έξω. Τα παιδιά έχουν θετική σκέψη για τη συνέχεια. Εμείς χάσαμε από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μετά από καιρό. Τα παιδιά έχουν διάθεση και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις».
 
Όσο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο υποστήριξε: «Είναι καλή ομάδα και το έδειξε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Εμείς προετοιμαζόμαστε καλά για να κερδίσουμε τον αγώνα. Έχουμε αλλάξει το σύστημα στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε γυρίσει στο 4-2-3-1 και έχουμε κάνει καλά παιχνίδια ενώ υπάρχουν και μερικά που δεν ήμασταν καλοί. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά μέσα από τις προπονήσεις για να βελτιωθούμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ