Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λήξη συναγερμού με Βασιλειάδη, στο νοσοκομείο ο Μαργαρίτης!

Χαρμολύπη για τον Σούλη Μαρκόπουλο στον ΠΑΟΚ. “Καθαρή” ήταν η μαγνητική του Κώστα Βασιλειάδη αναφορικά με τις ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης την Πέμπτη είχε 40 πυρετό.

Ο Κώστας Βασιλειάδης είχε κάνει μαγνητική εξαιτίας ενοχλήσεων στο πέλμα και έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα αυτής. Το καλό είναι πως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής ήταν “καθαρή”. Την Πέμπτη, πάντως, δεν προπονήθηκε ωστόσο το γεγονός πως οι εξετάσεις του δεν “έδειξαν” κάτι το αρνητικό, αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να θεωρηθεί για την συμμετοχή του στο ματς με τον Αρη.

Από εκεί και πέρα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είχε 40 πυρετό την Πέμπτη και δεν προπονήθηκε. Μετέβη στο νοσοκομείο, τον κράτησαν εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα και θα εξαρτηθεί από την πορεία της κατάστασής του και το πώς θα αισθάνεται, το πότε θα μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου. Σίγουρα όμως είναι μια αρνητική εξέλιξη για τον Ελληνα κόουτς το πρόβλημα του Ελληνα φόργουορντ, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον Αρη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ