Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηρθε και υπογράφει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής με την Ελπίδων της Γερμανίας γκολκίπερ είχε χθες συνάντηση με τη διοίκηση της Στουτγκάρδης όπου εξασφάλισε το ελεύθερο να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό με τους Γερμανούς να αξιώνουν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%. 

Κατόπιν μετέβη στη χώρα μας, όπου και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του τριφυλλιού για τις λεπτομέρειες που αφορούν στο συμβόλαιό του το οποίο θα έχει εκτός απροόπτου διάρκεια 3,5 χρόνων. 

Ο ταλαντούχος ομογενής τερματοφύλακας προβλέπεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις στη διάρκεια της ημέρας και κατόπιν να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι τον προορίζουν για δεύτερο τερματοφύλακα και το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού ο Γιαννακόπουλος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ