Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δ. Γιαννακόπουλος κατά Γκιρτζίκη: ‘Προσπάθεια της ΕΠΟ να σπρώξει με το έτσι θέλω την ομάδα του Αργους στη Β’ Εθνική…”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του έστειλε μήνυμα στην ΕΠΟ και στον Γιώργο Γκιρτζίκη για το σπρώξιμο του Παναργειακού έναντι της Σπάρτης στη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League.

Με αφορμή γεγονότα που παρατηρούνται στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Παρακολουθούμε με περίσσια υπομονή την προσπάθεια της ΕΠΟ να σπρώξει με το έτσι θέλω την ομάδα του Αργους στη Β’ Εθνική… Προειδοποιούμε τον Γκιρτζίκη ότι τέτοιες πρακτικές δεν θα γίνουν αποδεκτές από την Σπάρτη. Το νου σας…».

O χρηματοδότης της ομάδας της Λακωνίας είναι πυρ και μανία, αφού όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η ΑΕ Σπάρτη έχει δεχτεί χτυπήματα από τη διαιτησία, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τυχαία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αυτά -τις περισσότερες φορές- συνδυάζονται με αντίστοιχα προκλητικά ευνοϊκά σφυρίγματα υπέρ του Παναργειακού, που μαζί με την ομάδα της Λακωνίας διεκδικούν το εισιτήριο της ανόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ