Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνεχίζει να καλπάζει ο Αρης

Όλο και πιο κοντά στη Football League βρίσκεται ο Άρης. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε με 3-0 της Καβάλας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Ο Άρης δεν έχασε στιγμή τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας και έβαλε στο… σακούλι του άλλους τρεις βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του ματς, ο Άρης επέβαλε απόλυτα τον ρυθμό του. Ντούνης και Καπνίδης ήταν οι πιο απειλητικοί, ενώ για άλλο ένα ματς ο Πόι ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Αν και οι γηπεδούχοι έφταναν εύκολα στην περιοχή του Αθανασιάδη, κερδίζοντας και πολλά κόρνερ, δεν κατάφερναν να παραβιάσουν την εστία του, κάτι που συνέβη τελικά από στημένη φάση.

Στο 37ο λεπτό το σουτ του Καπνίδη σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά ο Σταματόπουλος έβγαλε από την πορεία του τον Πόι στη συνέχεια, υποκύπτοντας σε πέναλτι που έφερε και την αποβολή του. Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Ντούνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Με την ψυχολογία στα ύψη και με παίκτη παραπάνω, ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε να επιβάλλει τον ρυθμό του και στην επανάληψη. Αν και ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει εμφανώς, ο Ρόβας με πολύ όμορφο γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 64ο λεπτό.

Όλα είχαν ουσιαστικά κριθεί, με τα υπόλοιπα λεπτά να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Η Καβάλα έμοιαζε αδύναμη να αντιδράσει, ενώ ο Άρης είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, κυρίως με τον Πόι, αλλά τελικά το 3-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, φέρνοντας την ομάδα του Αναστόπουλου ακόμα πιο κοντά στον στόχο της.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (69’ Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (77’ Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (69’ Ν’ Λουντούλου).

ΚΑΒΑΛΑ (Γιώργος Γουνελάς): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (40’ Κυγαής), Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (50’ Παππάς), Δουμάνης (73’ Ασημάκης), Κυριακίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ