Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος ο Μπλατ!

Ύστερα από 1,5 σεζόν στον πάγκο των Καβαλίερς, ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν! 

Όπως μετέδωσαν έγκαιροι Αμερικανοί δημοσιογράφοι, η ομάδα του Κλίβελαντ πήρε την απόφαση να απολύσει τον πολύπειρο τεχνικό, αν και για την ώρα δεν φαίνεται πως οι λόγοι του διαζυγίου έχουν να κάνουν με αποκλειστικά αγωνιστικά αίτια, αλλά φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργηθεί «περίεργο» κλίμα στα αποδυτήρια. 

Ο 56χρονος κόουτς είχε κάνει το βήμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τον Ιούνιο του 2014 και παρά τη σκληρή κριτική και τις κακές σχέσεις που του «φόρτωσαν» πολλάκις με τον Λεμπρόν, έφτασε ως τους τελικούς του NBA, όπου και λόγω απουσιών, χάθηκε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή απ’ τους εκπληκτικούς Ουόριορς. 

Φέτος το ρεκόρ του Μπλατ ήταν 30-11, με τη τελευταία νίκη του ως προπονητής των Καβς να έρχεται κόντρα στους Κλίπερς (115-102) και ήττα τον πρόσφατο διασυρμό (132-98) μέσα στο Κλίβελαντ από τους πρωταθλητές (που… δεν μπορεί παρά να έπαιξε και τον ρόλο της). 

Ο αντικαταστάτης του βρέθηκε εκ των έσω. Ήδη η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Μπλατ, τον Τάιρον Λου, ο οποίος υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο! Θεωρείται εκ των κορυφαίων ανερχόμενων προπονητών στο NBA και του δείχνουν πλέον έμπρακτα τη στήριξή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ