Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρνεσεν: «Έτσι κάνουμε μεταγραφές στον ΠΑΟΚ»

Στον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου του Βορρά», Φρανκ Άρνεσεν.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δανός στο πρώτο μέρος των δηλώσεών του στο ΣΚΑΪ: «Πρώτα απ’ όλα καθόμαστε μαζί με τους σκάουτερ της ομάδας και βλέπουμε ποιοι ποδοσφαιριστές μας ενδιαφέρουν και θέλουμε να αποκτήσουμε. Στη συνέχεια μιλάω με τον προπονητή, του λέω να δει τον παίκτη που μας ενδιαφέρει, αν που πει ναι προχωράμε, αν μου πει όχι δεν τον αποκτούμε. Το ίδιο ισχύει κι αν πω εγώ όχι. Πρέπει και οι δυο μας να πούμε ναι για κάποιον παίκτη», σχολίασε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

 

Και τι γίνεται στη συνέχεια; Ο Άρνεσεν δεν δείχνει να φοβάται από την παρουσία τόσων πολλών ανθρώπων, που με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, δημιούργησαν την «επιτροπή ποδοσφαίρου». «Το επόμενο βήμα είναι να μιλήσω με τον πρόεδρο της ομάδας, τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό άνθρωπο μέσα στην ομάδα. Εμείς οι τρεις πρέπει να είμαστε στην ίδια γραμμή», εξηγεί ο Δανός παράγοντας, ο οποίος προσωπικά αφήνει έξω από την όλη διαδικασία τους Βεζυρτζή, Μίχελ και Κούδα.

 

«Ενημερώνω για όλα τον κ. Σαββίδη, του αναλύω όλα τα οικονομικά δεδομένα, του εξηγώ γιατί θέλουμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη και περιμένουμε το ναι ή το όχι του κ. Σαββίδη», προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ