Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι… εξηγήσεις του Τούντορ για την προτίμηση σε Ολυμπιακό, Ηρακλή

Η δήλωση του Ίγκορ Τούντορ στον OTE TV ότι θα επιθυμούσε ως αντίπαλο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό ή τον Ηρακλή σχολιάστηκε. Γι’ αυτό και ο Κροάτης έδωσε… εξηγήσεις στη συνέντευξη Τύπου.

 

Ακόμη ο Τούντορ μίλησε για την ισορροπία που βρήκε η ομάδα του, το γκολ του Μπερμπάτοφ, αλλά και τις μεταγραφές.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για την δήλωση ότι προτιμά επόμενο αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Είμαστε σε καλή φάση, οπότε ίσως είναι καλύτερο να παίξουμε τώρα με τον Ολυμπιακό. Γιατί να αστιεύομαι; Στο κάτω-κάτω για να πάρουμε το Κύπελλο θα πρέπει να του κερδίσουμε όλους. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα εδώ στη Θεσσαλονίκη και σε δύο παιχνίδια, θεωρώ ότι είμαστε καύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από εμάς ίσως είναι καλύτερο να τον παίξουμε σε δύο παιχνίδια».

 

Για τον Μυστακίδη: «Δεν μπορείς να πεις ότι ήταν ο καλύτερος. Σίγουρα ήταν καθοριστικός. Αν δεν ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Σίγουρα ο Μυστακίδης έκανε πολλά σωστά πράγματα, αλλά η ουσία είναι ότι κυριαρχήσαμε».

 

Για το αν βρήκε τελικά τη χημεία της ομάδας: «Στα τελευταία δύο παιχνίδια παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια με όλο τον σεβασμό, οι αντίπαλοι δεν ήταν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Στην πορεία και δουλεύοντας θα αποδώσουμε καλύτερα. Επίσης έχουμε την επιστροφή του Ροντρίγκες, ο οποίος σε αυτό το σύστημα θα μας βοηθήσει σημαντικά».

 

Για τους Χαρίση-Τσίμιροτ και πού θα παίξει ο Ροντρίγκες: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν οι δύο αυτοί είναι το κλειδί, σίγουρα όμως μας δίνουν στοιχεία. Θα δούμε στην πορεία, αλλά έχουν συμβάλλει σημαντικά. Ο Ροντρίγκες θα παίξει στα άκρα»

 

Για τους τερματοφύλακες: «Θα το δούμε στο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε τον Γλύκο να επιστρέψει την Κυριακή. Σήμερα επέλεξα τον Μελίσσα για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε ο περιορισμός στο Κύπελλο, θα έπαιζε ο Μελίσσας και ο Όλσεν θα ήταν στον πάγκο»

 

Για τις μεταγραφές: «Μόνο ο Θεός ξέρει για τις μεταγραφές»

 

Για τον τραυματισμό του Λέοβατς: «Είναι σημαντικό πρόβλημα για μας, γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης. Είχε φτιάξει καλό δίδυμο με τον Μακ. Υπάρχει ο Κοροβέσης, ο Μυστακίδης, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε κάποια από τα δεξιά μπακ. Θα δούμε πως θα τον αντικαταστήσουμε».

 

Για το ότι σκόραραν και οι τρεις επιθετικοί: «Βάση συστήματος οι επιθετικοί είναι πιο εύκολο να σκοράρουν, γιατί οι ακραίοι βγάζουν τις σέντρες. Είμαι και για τους τρεις χαρούμενος και ιδιαίτερα για τον Μπερμπάτοφ».

 

Για το αν εγκαταλείπει οριστικά το 3-5-2: «Δεν θα το χρησιμοποιήσω στο άμεσο μέλλον, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα ανοικτά. Είδαμε και την Γιουβέντους, που ξεκίνησε άσχημα, άλλαξε το σύστημά της και τώρα είναι δεύτερη. Το πιο σημαντικό για μας είναι ότι βρήκαμε ισορροπία με αυτό το σύστημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ