Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το αγγλικό όνειρο του Γιάννου

Ο Απόστολος Γιάννου πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του. Ο 25χρονος φορ έχει σημειώσει 13 γκολ και είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Αστέρα Τρίπολης.

 

Η αυστραλιανή ιστοσελίδα “theworldgame.sbs.com.au” έκανε αναφορά στον υψηλόσωμο επιθετικό, ο οποίος μίλησε για τη φιλοδοξία του να παίξει στην Premier League.

 

“Το ενδιαφέρον για τον Ελληνοαυστραλό επιθετικό ολοένα και αυξάνεται, καθώς ομάδες από την Ασία και την Ευρώπη παρακολουθούν την περίπτωσή του πρώτου σκόρερ της Super League. Ο Γιάννου, που έχει πετύχει 12 γκολ στο πρωτάθλημα είναι ανοιχτός στην πιθανότητα να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018” επισημαίνεται.

 

Ο Γιάννου δήλωσε: “Είμαι σε καλή ομάδα και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Αν όμως έρθει κάτι ενδιαφέρον από το εξωτερικό, φυσικά και θα το σκεφτόμουν. Αν από την άλλη δεν προκύψει κάτι, θα είμαι χαρούμενος να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να παίξω σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Η φιλοδοξία μου, όπως κάθε παίκτη, είναι να αγωνιστώ στην Premier League”.

 

Όπως τόνισε, το ποδόσφαιρο που παίζεται εκεί του ταιριάζει: “Δεν είναι εύκολο να παίξεις εκεί, αλλά ο καθένας μπορεί να έχει όνειρα. Αν και νομίζω ότι ο τρόπος παιχνιδιού μου ταιριάζει στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που έχει ρυθμό. Στην Ελλάδα είναι αργό, γι’ αυτό απολάμβανα τις αναμετρήσεις του Αστέρα στο Europa League”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ