Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Να περάσουμε την Αντερλεχτ και μετά όσο πιο μακριά”

Βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της φετινής πορείας του Ολυµπιακού, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς µίλησε στη Realnews και αναφέρθηκε στο τι περιµένει µέσα στο 2016.

 

Ο διεθνής Σέρβος µέσος ακτινογραφεί τις δύο αναµετρήσεις µε την Αντερλεχτ (προηγούµενη οµάδα του) και  αισθάνεται δικαιωµένος που έµεινε και φέτος στους ερυθρόλευκους, παρά το ενδιαφέρον από την Τουρκία.

 

Πρώτος στην Ελλάδα, µέσα στο Κύπελλο και στην Ευρώπη ο Ολυµπιακός και ο Μιλιβόγεβιτς κάνει σύγκριση µε την περασµένη σεζόν. «Αυτή τη στιγµή είµαστε όσον αφορά τους στόχους εκεί που ήµασταν και  πέρσι. Απλώς καταφέραµε να έχουµε µεγαλύτερη διαφορά στο πρωτάθληµα, σε σχέση µε την προηγούµενη σεζόν που είχαµε την πίεση του ΠΑΟΚ ως τον Ιανουάριο. Τώ ρα, έχουµε ξεφύγει πολύ, είµαστε µέσα στο Κύπελλο Ελλάδας και στη φάση των “32” του Europa League.

 

Αυτό που θέλουµε πλέον είναι να πάρουµε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα και να πάµε πιο µακριά στην Ευρώπη. Αρχικά, να περάσουµε την Αντερλεχτ. Να µπούµε στις 16 καλύτερες οµάδες και µετά όσο πιο µακριά πάµε. Κάθε χρόνο θες να βελτιώνεσαι και αυτό θέλουµε κι εµείς φέτος», τονίζει χαρακτηριστικά.

 

Πριν από τον Ολυµπιακό φορούσε τη φανέλα της Αντερλεχτ, τη γνωρίζει καλά και δεν το κρύβει. «∆ιαφέρουν πολύ εκείνα τα δύο µατς (σεζόν 2013-14) µε την Αντερλεχτ από αυτά που θα δώσουµε τώρα. Εκείνα ήταν για το Champions League, έπαιζες για βαθµούς. Τώρα, ψάχνεις εκτός έδρας γκολ, αποτέλεσµα, παίζεις δύο φορές σε µία εβδοµάδα και  κυνηγάς πρόκριση στις 16 καλύτερες οµάδες του Europa League», επισηµαίνει ο Σέρβος µέσος του Ολυµπιακού.

 

Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξει, όµως, η οµάδα του Μάρκο Σίλβα για να συνεχίσει  στην Ευρώπη; «Εµείς θα δώσουµε πολύ βάρος όσο πλησιάζει ο καιρός σε αυτές τις δύο αναµετρήσεις.  Είναι µια καλή και οργανωµένη οµάδα η Αντερλεχτ, δεν πρέπει να την υποτιµήσουµε και δεν θα κάνουµε αυτό το λάθος. Εγώ την έχω παρακολουθήσει και φέτος, αλλά πιστεύω πως πολλά θα εξαρτηθούν από εµάς. Αν εµείς είµαστε αυτοί που πρέπει, τότε θα είµαστε πιο κοντά στην πρόκριση. Εχουµε εµπειρία, εµπιστοσύνη  στην οµάδα µας και µπορούµε να τα καταφέρουµε», τονίζει ο  Μιλιβόγεβιτς.

 

Ο Περέιρα το περασµένο καλοκαίρι δεν έκρυψε ότι τον ήθελε στη Φενερµπαχτσέ, αλλά ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι είναι «µια χαρά» στην Ελλάδα. «Ο Ολυµπιακός µε πίστεψε και µε στήριξε. Ηρθα αρχικά ως δανεικός, αλλά τελικά έµεινα µε την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς  µου από την Αντερλεχτ. Είναι πολύ βασικό µέσα µου να ξέρω ότι εδώ µε πίστεψαν και εξακολουθούν να το κάνουν. Αυτό άλλωστε το κατάλαβα κυρίως το καλοκαίρι που µας πέρασε, όταν και υπήρξε το ενδιαφέρον από την Τουρκία», σχολιάζει, για να καταλήξει: «Είµαι ευχαριστηµένος εδώ, το ίδιο και η οικογένειά µου. Μου αρέσει η Ελλάδα, ο  τρόπος που µου έχουν συµπεριφερθεί όλοι στην οµάδα, ο κόσµος µε έχει αγκαλιάσει και από την πλευρά  µου θα κάνω ό,τι µπορώ για να το ανταποδώσω όλο αυτό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ