Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Δεν έχουμε Μέσι και Ρονάλντο στην Ελλάδα, όλοι συμβάλλουν στο να μπει η μπάλα στα δίχτυα”

Με έντεκα γκολ σε δεκαπέντε ματς που έχει παίξει στη Σούπερ Λίγκα ο Απόστολος Γιάννου είναι “καυτός”, απέχοντας ένα μόλις πίσω από τον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού που προπορεύεται στη λίστα των σκόρερ. 

 

Ο 26χρονος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης είναι απολύτως… συνδεδεμένος με το αντίπαλο τέρμα και αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες επιστροφής της ομάδας του στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα. 

 

Ο Ναουσαίος φορ μιλά στη Real News για τους Αρκάδες, αλλά και για το τι σκέφτεται μελλοντικά στην καριέρα του.

 

“Το γκολ είναι συνολική προσπάθεια, δεν έχουμε Μέσι και Ρονάλντο στην Ελλάδα, όλοι συμβάλλουν στο να μπει η μπάλα στα δίχτυα” θα πει αρχικά. 

 

“Ήθελα φέτος να ξεπεράσω την επίδοση που είχα πέρυσι με τον Πανιώνιο, τα δέκα τέρματα και δόξα τω Θεώ, πάμε καλά”. Στην παρατήρηση ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ξεκίνησαν υποτονικά στο πρωτάθλημα, το παραδέχεται λέγοντας πως “ίσως δεν είχαμε δέσει μεταξύ μας, όμως το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της και παιχνίδι με παιχνίδι θα εμφανίζεται όλο και καλύτερη και πιο ανταγωνιστική. 

 

Στόχος μας τα πλέι οφ, να μπορέσουμε ξανά να παίξουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και το Κύπελλο εννοείται δεν μας αφήνει αδιάφορους”. Μικρός θαύμαζε τον Ντελ Πιέρο, τον Ζιντάν, τον Ρονάλντο “το φαινόμενο”, όμως πλέον τον καθηλώνουν οι επινοήσεις του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

 

Πρόσφατα φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο “και ελπίζω να συνεχίσω να αποτελώ μέλος της Εθνικής”, ενώ για το μέλλον θα πει ότι “έχω συμβόλαιο μέχρι το 2018 και βασικό μου μέλημα είναι η πρόοδος του Αστέρα. Από εκεί και μετά το σκέφτομαι για εξωτερικό και το αγγλικό πρωτάθλημα είναι εκείνο που μου αρέσει πιο πολύ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ