Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι έκανε εντύπωση στον Ζάιρο, το πρώτο εξάμηνο παραμονής του στην Ελλάδα

Σε αυτά που του έκαναν εντύπωση στους πρώτους έξι μήνες της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος σχολίασε επίσης και το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

 

Για την πορεία του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι μέχρι το κλείσιμο του 2015: «Η προηγούμενη χρονιά δεν κύλησε ακριβώς όπως θα θέλαμε. Από εδώ και πέρα, πάντως, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: «Από την πρώτη στιγμή ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Θα συνεχίσω και εγώ προσωπικά να δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους προσωπικούς στόχους που έχω θέσει».

 

Για την προσαρμογή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το σλοβακικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από το ελληνικό και είναι λογικό ένας παίκτης να αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Πλέον έχω μάθει και θα είναι καλύτερα».

 

Για το τι του έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση από την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Μεγαλύτερη εντύπωση μου έχει κάνει ο κόσμος, αλλά και ο επαγγελματισμός που διακρίνει την ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου πρέπει να διεκδικήσω την θέση μου στην ομάδα».

 

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: «Στον πρώτο γύρο χάσαμε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το αυριανό είναι διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε στο γηπεδό μας και είναι το πρώτο ματς για το 2016 στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη και θεωρώ ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να την πετύχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ