Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Σήμερα θερίσαμε ό,τι σπείραμε”

Χρυσή βαθμολογικά νίκη χαρακτήρισε την επικράτηση του Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου Γιάννης Ματζουράκης και τόνισε πως η ομάδα του σήμερα θέρισε ό,τι έσπειρε σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματζουράκη:

«Είναι μια χρυσή νίκη για όλο το οικοδόμημα του Παναιτωλικού. Είναι η πρώτη φορά που μετά από τέσσερα παιχνίδι σπείραμε και θερίσαμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια οι παίκτες μου δούλεψαν καλά αλλά δεν είχαμε κέρδος βαθμολογικό. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί εδώ και πολλές μέρες δουλεύουνε πάρα πολύ και σήμερα δούλεψαν με ένταση, βγάλανε ενέργεια μέσα στο γήπεδο, θέλανε πολύ το παιχνίδι και το δείξανε με την αγωνιστικότητα τους. Βεβαίως πρέπει να βγάλουμε πιο ποιοτικό παιχνίδι και εκεί θα δουλέψουμε»

Για το αν έχουν αποβάλει οι παίκτες του Παναιτωλικού κάποια πράγματα και έχουν μπει στον ρυθμό που θέλει ο ίδιος: «Η αγωνιστική τους συμπεριφορά αλλά και αυτή πριν το παιχνίδι, είδα τους παίκτες να αποκτούν μεταξύ τους εμπιστοσύνη μετά την καλή εμφάνιση στην Ξάνθη και για αυτό είπα σήμερα ότι πρώτη φορά σπείραμε και θερίσαμε. Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι στα μαρκαρίσματα όταν έβγαιναν οι παίκτες του ΠΑΣ και αυτό το δικαιολογώ γιατί είμαστε ομάδα που είχε να πάρει τη νίκη τέσσερα παιχνίδια και είχαμε άγχος».

Για το αν ο Παναιτωλικός με τις σημερινές αλλαγές κέρδισε κάποιους παίκτες όπως ο Μύγας: «Δεν μένω ποτέ σε άτομα, ωστόσο πρέπει να το πω αυτό γιατί το παιδί έχει δουλέψει πάρα πολύ και νομίζω ότι οι δυνατότητες του και το ταλέντο του πρέπει να το στηρίξουμε και χάρηκα ειλικρινά γιατί είναι ένας παίκτης με προοπτική μεγάλη».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση: «Χρησιμοποίησα δύο λέξεις. Η πρώτη είναι χρυσή νίκη γιατί ήρθε μετά από αρκετό καιρό και γιατί δεν ήταν εύκολη. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα η οποία έχει ποιότητα και βγάζει ένα ομαδικό συντελεστή που δεν τον έχει καμία ομάδα και περιττό να πούμε ότι εννέα παίκτες παίζουν στην ίδια ομάδα τρία χρόνια. Αυτό που βγάζουν είναι η ομοιογένεια και αυτό στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλο πράγμα, γιατί το πρώτο είναι η επένδυση να φέρεις ένα μεγάλο όνομα και μετά η ομοιογένεια».

Για το αν ήταν καλύτερος ή χειρότερος από ό,τι περίμενε ο ΠΑΣ: «Δεν ήταν κακός, μπήκε καλύτερα από εμάς στο παιχνίδι. Είχε δύο φάσεις επικίνδυνες, δεν πήγαμε καλά τα δικά μας μαρκαρίσματα, αλλά από εκεί και πέρα το είπα ότι το παιχνίδι ήταν ψυχολογίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ