Μετάβαση στο περιεχόμενο

To στοίχημα του Ιβάν Σαββίδη…

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση και θα συνεργαστεί με τον Τάσο Κάκο, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ.

Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Τάσο Κάκο δεν προέκυψε ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής, όταν εμφανίστηκε μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη στα επίσημα της Τούμπας.

Το όνομά του έχει «πέσει στο τραπέζι» από το τέλος της περασμένης σεζόν, συζητήθηκε  και μετά την αποχώρηση του Παντελή Κωνσταντινίδη, όταν ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς τιμ μάνατζερ. Την ίδια εποχή το όνομα του Κάκου «έπαιζε», ως σενάριο περισσότερο, για τη θέση του αρχιδιαιτητή, ρόλο που απέρριψε οριστικά όταν ξαναήρθε στο προσκήνιο η πιθανότητα συνεργασίας με τους ασπρόμαυρους.

Στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη πρότειναν τον πρώην Κερκυραίο διεθνή διαιτητή στον ιδιοκτήτη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.  Δεν απάντησε, τότε, αλλά έβαλε το όνομα του Κάκου στο πίσω μέρος του μυαλού του. Ο ΠΑΟΚ πορεύτηκε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα με λύση εκ των έσω, αλλά το τελευταίο διάστημα Αγγελίδης και Άρνεσεν άρχισαν να πιέζουν για την εξεύρεση οριστικής λύσης κοιτάζοντας βιογραφικά από το εξωτερικό.

Ήταν κάτι που δεν άρεσε και πολύ στον Σαββίδη, ο οποίος δεν ήθελε να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού κάποιος που δεν θα είχε καμία εντελώς σχέση με την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Γι’ αυτό πήρε την απόφαση πάνω του. Ξεκάθαρα  είναι δική του η επιλογή Κάκου και για τον ίδιο αποτελεί στοίχημα, σχετικά με την επιτυχία του εγχειρήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ