Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eπιστρέφει την Τρίτη και πιάνει δουλειά

Ταξίδι-αστραπή έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Έφτασε ξημερώματα Κυριακής και το απόγευμα της ίδιας ημέρας αναχώρησε για τη Ρώμη για να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει την Τρίτη ξανά στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε από νωρίς το πρωί στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ όπου τον περίμεναν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος. Έγιναν οι τελικές συζητήσεις, στη συνέχεια συναντήθηκε και με τον Γιάννη Αλαφούζο και… έπεσαν οι υπογραφές.

Στη συνέχεια ο Στραματσόνι παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους Τύπου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, φωτογραφήθηκε με το «τριφύλλι» και αμέσως μετά ξαναβρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να «πετάξει» για Ρώμη.

Ο 39χρονος τεχνικός θα επιστρέψει, αυτή τη φορά για μόνιμη εγκατάσταση και με τους συνεργάτες του, την Τρίτη και την επομένη θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση.

Το καλό για τον Στραματσόνι είναι πως μεσολαβεί, μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11), η διακοπή του πρωταθλήματος και θα έχει χρόνο να «δουλέψει», αλλά το κακό είναι πως θα λείπουν οι διεθνείς. Μπεργκ, Πράνιτς, Αμπεϊντ, Καρέλης, Νίνης και Χουχούμης θα επιστρέψουν στο Κορωπί στις 18 Νοεμβρίου, τρεις μέρες δηλαδή πριν το ντέρμπι με τους πρωταθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ