Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Φταίμε όλοι…»

Αν και πέτυχε τρία γκολ, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πανθρακικό και μάλιστα δέχτηκε ισάριθμα τέρματα από έναν αντίπαλο που στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές είχε σκοράρει μόλις δύο φορές.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι, ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε πως όλοι στο δικέφαλο του βορρά φέρουν ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και πρόσθεσε πως χρειάζονται νίκες για να αναστραφεί το κλίμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι είναι αυτό που πρέπει να φταίει. Εμείς πρέπει τώρα να έχουμε κάτω το κεφάλι. Πρέπει να δουλέψουμε στην διακοπή. Ίσως να μην ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, ο Πανθρακικός δεν έκατσε πίσω και σε κάποιες αντεπιθέσεις κατάφερε να ισοφαρίσει. Ίσως θα μπορούσε να βάλει ακόμη ένα γκολ και τώρα μπορούσαμε να μιλάμε για ήττα. Ευκαιρίες όμως χάσαμε και εμείς.

Όταν αναλύσαμε τον αντίπαλο γνωρίζαμε πως είχε σκοράρει μόνο δύο φορές. Σήμερα σκόραρε τρεις φορές και τα δύο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν ίδια. Όλοι φταίμε, όχι κάποιος συγκεκριμένα. Το ματς είναι στο παρελθόν… Όταν πετυχαίνεις τρία γκολ και δεν νικάς, υπάρχει πρόβλημα. Εμείς και ο προπονητής πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα. Όταν έχεις θετικά αποτελέσματα κανείς δεν ασχολείται με προβλήματα. Το σημαντικό είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα και να ξεχάσουμε αυτό το αποψινό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ