Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βέμερ: «Αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό, όλα γίνονται»!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Περιστέρι και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου με ανατροπή (2-1), ο παίκτης των “πρασίνων”, Γιενς Βέμερ, τόνισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του παιχνιδιού-ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά όσα είπε ο μπακ των “πρασίνων”: «Νομίζω το κλειδί για να έρθει η νίκη σήμερα ήταν ότι δείξαμε πως πιστεύουμε στις δυνάμεις μας! Θέλουμε να το κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά πρέπει να το κυνηγήσουμε και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό όλα γίνονται. Θα έχουμε πάλι καλές πιθανότητες»!

Από την πλευρά του, ο Μλάντεν Πέτριτς, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε το ματς και φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη. Θα μπορούσαμε στη φάση του Αμπέντ να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το 1-0 του Ατρόμητου ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Μετά το 60’ όμως παίξαμε καταπληκτικά. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για το ματς με τον Ολυμπιακό, θα δουλέψουμε θα προετοιμαστούμε και θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ