Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Δείξαμε ποιοι είμαστε στο δεύτερο ημίχρονο”

Ο Νίκος Καρέλης στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και την αντίδραση που έβγαλε μετά το 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Όλα τα παιδιά δώσαμε ό,τι μπορούσαμε σήμερα. Είναι μια μεταβατική περίοδος για την ομάδα. Προσπαθήσαμε, μπήκαμε στο παιχνίδι και δείξαμε ποιοι είμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο με το πείσμα και την επιμονή μας καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς».

Για την αλλαγή προπονητή και αν τους πείσμωσε περισσότερο: «Όταν φεύγει ο προπονητής προσπαθείς να κάνεις ότι μπορείς για το αποτέλεσμα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και κάναμε τα πάντα για την ανατροπή. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την επιμονή».

Για το πώς ήρθε η ανατροπή: «Βγάλαμε περισσότερο πείσμα και θέληση για την ανατροπή. Προσπαθήσαμε στην αρχή δε μας βγήκε, στο δεύτερο ημίχρονο όμως δείξαμε ποιοι είμαστε».

Για την συνεργασία του με τον Μπεργκ: «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Βρισκόμαστε πολύ καλά και με τον Πέτριτς και με τον Μπεργκ. Έχουμε την ίδια συνεργασία ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας και είμαστε έτοιμοι».

Για το αν η ομάδα είναι ακόμα επηρεασμένη από τον αποκλεισμό από την Καμπάλα: «Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αυτός ο αγώνας. Θέλουμε να τον ξεχάσουμε, αλλά να κρατήσουμε την εμπειρία πως δεν παρατάς κανένα παιχνίδι. Ήρθαν και άλλα αποτελέσματα που δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά δε το βάλαμε κάτω και πρέπει να φτιάχνουμε την ψυχολογία μας για τα παιχνίδια που έρχονται».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να βγάλουμε το πείσμα και την θέληση για να πάρουμε το ματς. Να τα δώσουμε όλα. Αρκετές φορές θέλεις και λίγη τύχη. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για την Εθνική: «Ήρθε νέος προπονητής, πρέπει να δουλέψουμε αυτά που θέλει και πιστεύω σε μια νέα αρχή για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ήταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ