Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Είναι νωρίς για συμπεράσματα»

Σε καλύτερη συνέχεια ελπίζει ο ΠΑΟΚ, μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Ρεθύμνου στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν την «παρθενική» νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, με το Σούλη Μαρκόπουλο να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τους βοήθησε, αν και είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες. Ξέραμε ότι είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή, ενώ προερχόμασταν από ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι και από αρνητικά αποτελέσματα. Θέλαμε να αντιπαρέλθουμε στην πίεση που θα μας δημιουργούσε η ομάδα του Ρεθύμνου. Βλέποντας το ματς του Ρεθύμνου απέναντι στον Παναθηναϊκό προβληματίστηκα. 

Είναι πολύ καλή ομάδα, η οποία εάν αποκτήσει ρυθμό μέσα στο παιχνίδι μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα κι εμείς θα έπρεπε να «κόψουμε» το ρυθμό. Πιστεύω ότι αυτό το καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ο Σχορτσανίτης μας βοήθησε αρκετά με τον τρόπο με τον οποίο αλλάξαμε το στιλ παιχνιδιού και παίξαμε μέσα στη ρακέτα. 

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Και οι δύο ομάδες κάθε εβδομάδα «παλεύουμε» να βάλουμε καινούρια στοιχεία κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ευνοϊκή και να έρθουν τα αποτελέσματα έτσι όπως θέλουμε, με την ανάλογη απόδοση. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Ελπίζω ότι θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ