Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποθέωση για το Νίκο Γκάλη (photos)

Ο Άρης τιμάει τον Νίκο Γκάλη με το 2ο «Nick Galis Cup» και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στον αγώνα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, αποθεώνοντας τον θρυλικό άσο του ελληνικού μπάσκετ.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα του Άρη με την Ολίμπια o Γκάλης έκανε την εμφάνισή του στο «Nick Galis Hall», με τον κόσμο να σηκώνεται όρθιος και να τον αποθεώνει.

Εν συνεχεία, μαζί με τον Νίκο Λάσκαρη κατευθύνθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, όπου ακολούθησε χαιρετισμός προς τον κόσμο, αλλά και τις ομάδες που μετέχουν στο τουρνουά.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Λάσκαρης, ο οποος δεν έκρυψε την έκπληξη του για την παρουσία του κόσμου: «Ουάου! Ωραίο το νέο «Nick Galis Hall», έτσι δεν είναι; Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο σημαντικό event από αυτό; To 2o Nick Galis Cup είναι γεγονός. Καλωσορίζουμε όλες τις ομάδες. Έχουμε πολλές εκπλήξεις. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο. Καλωσορίζουμε και τους νέους παίκτες μας. Και τώρα ήρθε η στιγμή που περιμένατε. Να φωνάξουμε το ζωντανό θρύλο μας, τον Νίκο Γκάλη. Ο,τι χρειαστείς θα το έχεις, θα είμαστε κοντά σου».

Και με τα λόγια αυτά ήρθε στο παρκέ μέσα σε αποθέωση ο Νίκος Γκάλης: «Μου είπε ο πρόεδρος να κατεβώ φέτος. Του είπα θα κάνω προπόνηση ένα χρόνο και μετά! Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που είναι μαζί μας σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο τουρνουά. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα θα είναι πολύ καλή και στα επόμενα χρόνια θα πούμε ότι ο Άρης τιμάει την ιστορία του. Ευχαριστώ και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας και φέτος να το σηκώσει».

Μάλιστα, για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το… τελετουργικό, ο θρυλικός άσος έκανε το τζάμπολ του αγώνα, με το σύνθημα «Άρη θυμήσου πριν λίγα χρόνια…» να δονεί την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο!

Gallery item 1

Gallery item 6

Gallery item 7

Gallery item 8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ