Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση με Κοντονή”

Ικανοποιημένοι ήταν στον Ολυμπιακό με το αποτέλεσμα της συνάντησης των εκπροσώπων τουΒρέντζου και Γιαννίκου με τον Σταύρο Κοντονή που διεξήχθη σε κλίμα που το χαρακτήριζαν εξαιρετικό.

Όπως ελέχθη, η συνάντηση είχε σαν κύριο θέμα την εφαρμογή του αθλητικού νόμου. Η Πολιτεία εξέφρασε την ευχαρίστησή της για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Δεν τέθηκε κανένα τελεσίγραφο ή πίεση από την Πολιτεία σε σχέση με τους τακτικούς δικαστές στα διαιτητικά δικαστήρια και όλοι συμφώνησαν ότι εφόσον προβλέπεται από το νομοθετικό πλαίσιο θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και συνεννοήσεις και με τους συλλόγους και  με την ομοσπονδία ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα.

Έγινε επίσης εκτενής συζήτηση για τον αθλητικό νόμο και συμφωνήθηκε να παίξει ρόλο σ” αυτόν και η άποψη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με το οποίο ο κ.Κοντονής δεν έχει έρθει ποτέ σε κόντρα παρά τα αντιθέτως φημολογούμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ