Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Μπράβο για το α’, να μην ξαναχαλαρώσουμε όπως στο β'”

Συγχαρητήρια αλλά και παρατηρήσεις εμπεριείχε η ομιλία του Γιάννη Αναστασίου προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης της ομάδας, την επομένη της νίκης επί  του Λεβαδειακού με 3-0. Ο προπονητής του τριφυλλιού απένειμε τα εύσημα για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αλλά επεσήμανε ταυτόχρονα και ότι ήταν λάθος που η ομάδα κάθισε στο δεύτερο ημίχρονο και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί στο μέλλον.

“Πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κάναμε τα πράγματα που είχαμε πει, δείξαμε σοβαρότητα, είχαμε συγκέντρωση και καταφέραμε να σημειώσουμε τρία γκολ και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Βλέπετε ότι όταν κάνουμε αυτά που λέμε και είμαστε όπως πρέπει, όλα γίνονται εύκολα. Με όποιον κι αν παίζουμε” τόνισε αρχικά ο Αναστασίου στην ομιλία του.

Και συνέχισε λέγοντας: “Στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα των ημιχρόνων, όμως, σας είπα κάποια πράγματα. Να μην χαλαρώσουμε, να συνεχίσουμε έτσι και να προσπαθήσουμε το ίδιο, όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Αντ’ αυτού ωστόσο καθίσαμε. Παρατήσαμε το ματς και αυτό ήταν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Επρεπε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπρούσαμε, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια συγκέντρωση την προσπάθειά μας. Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, συνεχίζουμε τη δουλειά και στο μυαλό μας είναι πλέον το ματς με τον Πλατανιά που είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες για να είμαστε όπως πρέπει και να συνεχίσουμε τις νίκες”.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο εορτάζων σήμερα Λουκ Στιλ, κέρασε τους συμπαίκτες του γλυκά, ενώ το κλίμα ήταν σαφώς καλύτερο απ΄ ό,τι το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ