Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φουλάρει για Κυβελίδη ο Άρης

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι ο εκλεκτός του Νίκου Αναστόπουλου για την κάλυψη της θέσης στην κορυφή της επίθεσης. Οι διοικούντες τους «κίτρινους» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ελληνα επιθετικό προκειμένου να τον πείσουν να έρθει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, και το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, έχει ζητήσει οικονομικές εγγυήσεις προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή και να έρθει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει εισηγηθεί τη απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη, τον οποίο θεωρεί εξαιρετική λύση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας του. Οι άνθρωποι των «κίτρινων» έχουν ξεκινήσει επαφές και με τον Γιάννη Σιδεράκη, ο οποίος προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας στα αγωνιστικά πλάνα του Αναστόπουλου.

Αν βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις των δύο πλευρών, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Αρη. Ακόμα, στην περίπτωση που ο Τσάβι Τσινάρ λύσει τη συνεργασία του με τον Αρη, τότε οι «κίτρινοι» θα κινηθούν και για την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα Μανώλη Καλογεράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ