Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: Μεγάλες στιγμές με τον Παύλο που συγκινήθηκε…

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έγινε αποδέκτης μια πρωτόγνωρης αποθέωσης από τον κόσμο του «Τριφυλλιού» και η απόφαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να μετονομαστεί ο «Τάφος του Ινδού» πήρε… σάρκα και οστά. 

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται κοντά μας» δήλωσε ο ίδιος, ενώ προηγουμένως προβλήθηκε βίντεο με κορυφαίες στιγμές της ομάδας στα χρόνια της προεδρίας του.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς είχε δηλώσει: «Όλοι ζούμε μεγάλες στιγμές. Ξεκινάμε το μέλλον τιμώντας το παρελθόν. Η πεντάδα αυτή αποτελεί τα σύμβολα μιας τεράστιας ιστορίας, του μπασκετικού Παναθηναϊκού μας. Τιποτα όμως δεν θα ήταν δυνατό αν δεν υπήρχε ο άνθρωπος εκεινος που αφιέρωσε στο σύλλογο τη ζωή του και τη ψυχή του. Όχι μόνο στο μπάσκετ, σε όλο το σύλλογο. Έχω την τιμή να ανακοινώσω την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΠΑΟ να δώσει το όνομα στο κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το γήπεδο όπου ξεκίνησαν όλα στον κορυφαίο παράγοντα του Παναθηναϊκού τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο».

Η απόλυτη αναγνώριση για τον σπουδαίο παράγοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ