Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Θα κερδίσει θέση βασικού ο Τελάντερ»

Ο Ράσμους Τελάντερ τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που έκαναν πολύ δύσκολο το ξεκίνημα της θητείας του στοn Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο να πάρει φανέλα βασικού από τον Γιάννη Αναστασίου.

«Είναι αλήθεια ότι ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος και τα πράγματα δεν ήρθαν για τον Ράσμους έτσι όπως θα τα περίμενε, αλλά σύντομα θα είναι σε θέση να παίξει δίχως προβλήματα. Ήταν στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. με τον Πανιώνιο, ενώ έπαιξε στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό) και ενδεχομένως να παίξει απέναντι στον Λεβαδειακό» είπε αρχικά στην ιστοσελίδα «bold.dk» ο εκπρόσωπος του Τελάντερ, Μίκελ Νίσεν για να προσθέσει:

«Με όλο το σεβασμό προς τους υπόλοιπους αμυντικούς του Παναθηναϊκού που είναι εξίσου ικανοί και δυνατοί, ο Ράσμους θα καταφέρει σύντομα να κερδίσει τη φανέλα βασικού και τη θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Όταν βρεθεί στο επίπεδο που έχει συνηθίσει να παίζει και είναι απολύτως καλά, θα πετύχει το στόχο του και θα είναι βασικός. Ξέρει, όμως, ότι θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να το κερδίσει αυτό».

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα από τη Δανία, ο Τελάντερ έχει εξαιρετική επικοινωνία τόσο με τον Γιάννη Αναστασίου, όσο και με τους συμπαίκτες του και δεν έχει κανένα πρόβλημα στο Κορωπί.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ